nieuws
 
Bouw in alle openheid en transparantie mee aan een nieuwe toekomst voor het stamnummer 225 !

.

Volgende wedstrijd
 
VOORSTELLING PROJECT 225 VOOR ALLE SUPPORTERS, SYMPATHISANTEN & VRIJWILLIGERS
zondag 6 februari:: 20u23
Op vrijdagavond 4 maart om 20u, bent u allen van harte welkom op de voorstelling van het project 225, in de KSV-chalet op het stadion. We presenteren u het nieuwe organigram van de club, en u zal de gelegenheid krijgen in open dialoog te treden met de nieuwe leden van de beheerraad.
Er is de voorbije maanden hard gewerkt achter de schermen, maar een algemeen informatiemoment dringt zich opnieuw op, dit in het kader van een open beleid tussen club, supporters en vrijwilligers.
   
 
IN EEN GOEDE SFEER IEDEREEN SAMENBRENGEN
Ondertussen maakt de nieuw opgerichte beheerraad werk van het sportieve luik met het oog op volgend seizoen. Van zodra er definitieve akkoorden gesloten worden, zal u dit dan dan ook op deze site kunnen vernemen.
De nieuwe groep wil tevens een oproep lanceren naar de huidige vrijwilligers én de mensen die in een nieuwe structuur op een of andere manier hun steentje willen bijdragen aan de werking van de club. Binnenkort zal hiertoe ook een lijst gepubliceerd worden op deze website met alle functies die door vrijwillgers met een hart voor de club dienen opgevuld worden. Ook onze huidige vrijwilligers willen we met raad en daad bijstaan om het vertrouwen in de club waar nodig te herstellen. We doen tevens ook een oproep aan die mensen die, elk om zijn persoonlijke reden, in het verleden afscheid genomen hebben van de club. Hopelijk kan de nieuwe drive in de club een motivatie zijn om de weg naar het Jules Matthijsstadion terug te vinden. Het familiale karakter is een belangrijk aspect, dat we in een sfeer van wederzijds respect opnieuw willen aanzwengelen.

Noteer dus alvast in uw agenda: vrijdag 4 maart om 20u in het KSV-chalet. Iedereen (meer dan) welkom!
   
   Appelterre
KSVS - E. Appelterre
Zo. 13 februari 2011:: 15u
Jules Matthijsstadion
Kastanjelaan 85, Zottegem
 
Agenda // Uitnodiging
Voorstelling nieuwe clubstructuur
& infomoment vrijwilligers
Datum:: Vrijdag 4 maart om 20u
Plaats: KSV-Chalet (Stadion)
 
Charter Project 225
 
Supportersforum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hosting done by Hosting-Garage.com
© 2011 Project 225 - KSV Sottegem