nieuws
 
Bouw in alle openheid en transparantie mee aan een nieuwe toekomst voor het stamnummer 225 !

.

Volgende wedstrijd
 
WIE MAAKT DEEL UIT VAN DE NIEUWE BEHEERRAAD?
zondag 6 februari:: 20u23
Een eerste stap in de reorganisatie van de club was de oprichting van een gloednieuwe beheerraad, die op dit moment de sportieve lijnen uittekent met het oog op volgend seizoen, en tevens het hoogste beleidsorgaan zal vormen met betrekking tot de financiën van de eerste ploeg en de jeugdwerking. De nieuwe beheerraad telt momenteel 11 leden, waarvan 2 vertegenwoordigers uit de jeugd en 1 uit supporterscollectief Egmont Army. Per plaatsje in de beheerraad wordt een jaarlijkse inleg betaald, dewelke los staat van andere eventuele sponsorovereenkomsten. Kandidaten voor de beheerraad mogen zich ten allen tijde melden via beheerraad.ksvsottegem@gmail.com.
   
 
ACHIEL BAELE
Werknemer op rust van de NMBS, is Achiel sinds jaar en dag de onvolprezen organisator van de jeugdwerking van KSV Sottegem. Administratieve besognes, wedstrijdorganisatie, rapportering, begeleiding, contactverzorging met de bond…
N iets is Achiel teveel voor KSV Sottegem. En toch gaat deze duivel-doe-het-al nog verder: sinds 2 jaar afgevaardigde van de 1ste ploeg, heeft Achiel nu ook nog de taak van secretaris van de nieuwe beheerraad op zich genomen.
Duidelijk een man waar elke club er te weinig van heeft.
   
 
DANIEL DE CORTE
Eén van de drijvende krachten achter de bouw van het nieuwe jeugdchalet, zou niemand vermoed hebben – hijzelf incluis – dat oud-bankier Daniel, als vader van 2, 25 jaar lang de taak van jeugdvoorzitter en financieel verantwoordelijke op zich zou genomen hebben. Een periode waarin de jeugdwerking "boomt" met niet minder dan 300 jeugdspelers. Aangezien ook hij de club van zijn hart niet kapot kan laten gaan, kon Daniel nog eenmaal overhaald worden om tijdelijk in de beheerraad te blijven zetelen van de club tot Marcel Munster zijn taken integraal kan overnemen.
   
 
DIDIER DE BAERE
Woonachtig in Schelle, Antwerpen, en in een ver verleden spits van clubs als Livinus en RC Wetteren, keerde Didier na zijn voetbalcarrière terug als bestuurslid naar KSV Sottegem, de club waar hij zijn jeugdopleiding kreeg. Als drijvende kracht achter de reddingsoperatie van de club, heeft deze jurist en zaakvoerder van het consultantsbedrijf Silcat, de rol van crisismanager waargenomen op een ogenblik dat de sanering van KSV Sottegem zich oprong en duidelijk gemaakt dat het bloed in zijn aderen geel-blauw is.
   
 
PASCAL DE CORTE
Poetshulp Zuid-Oost Vlaanderen, een naam als een klok in de regio en uitgegroeid tot één van de grootste private werkgevers in de Egmontstede. Dit bedrijf leiden, uitbouwen en zorgen dat alles op wieltjes blijft lopen. Daarnaast oog blijven hebben voor het welzijn van je werknemers : een fiets voor die werkneemster die zonder enige ziektedag altijd trouw op post is, een trouw medewerker een saunaverblijf aanbieden, … Initiatieven die de klant, de werknemer, het bedrijf gelukkig maken. De persoon achter dit alles ; Pascal De Corte. Zijn drive, zijn creativiteit, zijn gezond verstand, … garanderen dat de club op een gezonde manier immer in beweging zal zijn.
   
 
LODE DESPIEGELEEER
Niets is zo moeilijk als de wereld van de sportwinkels. Als je dan echter erin slaagt om met Hotsport niet 1 maar 3 van dat soort winkels succesvol te runnen, dan kan het niet anders of je bezit de kwaliteiten die nodig zijn. Sinds lange tijd co-sponsor van KSV Sottegem, ontloopt Lode zijn verantwoordelijkheid niet en blijft hij Geel-Blauw trouw. De club is Lode dan ook dankbaar voor de vele tijd en inspanningen die hij in de club heeft gestopt en hoopt samen met hem KSV Sottegem via de nieuwe structuur naar een hoger niveau te tillen.
   
 
BART MAGHERMAN
Rustig, competent, verstandig, … Het zijn maar enkele beschrijvingen die elkeen aanhaalt als de
naam van dokter Bart Magherman valt. Als een gevierd huisarts in het Zottegemse, vond Bart het
zijn plicht om iets voor de voetbalsupporters onder zijn patiënten terug te doen. Als familielid van
Antoine, Peter, Tim en Hans Verstuyft, is Bart sinds jaar en dag een Geel-Blauw man en het is dan ook
met veel plezier dat we kunnen vaststellen dat Bart de beheerraad komt vervoegen. Zijn analytisch
vermogen en rust garanderen dat de club goed geleid zal worden.
   
 
GEERT VAN SCHOORS

Er zijn van die mensen van wie men zich afvraagt hoeveel drive ze wel niet hebben, Geert is daar zo één van : succesvol zaakvoerder van Intrel Design (een regioleider in de totaalinrichting van gebouwen) betrokken zijn in de lokale politiek, organisator van wielerwedstrijden, enzovoort.

Geert brengt al dit tot een goed einde. Samen met Bart Schelstraete en Didier De Baere één van de eerste op de barricades om KSV te redden, is hij de verzekering dat vanaf heden de club op een transparante en correcte manier geleid zal worden.

   
 
MARCEL MUNSTER
Een monument binnen KSV Sottegem : 30 jaar jeugdtrainer bij KSV, nam "Tsjeile" de leiding van de
1ste ploeg op zich voor de wedstrijd tegen Eendracht Aalst na het vertrek van Kris Vanderhaegen.
Als voormalig leraar aan de sportschool te Wemmel, is Marcel immer de juiste man geweest om de
jeugdwerking van KSV Sottegem naar een nog hoger niveau te tillen en ondanks gezondheidszorgen
wil hij nog van geen wijken weten. Het is dan ook een hart onder de riem vast te stellen dat Marcel in
tijden waarin de club het echt nodig heeft de taak op zich neemt om Daniel De Corte te vervangen als
financieel verantwoordelijke van de Zottegemse jeudgwerking.
   
 
BART SCHELSTRAETE
Wie in Zottegem en omstreken bakkerij Sint-Anna niet kent, moet wel ontvoerd zijn door
ruimtewezens. Zonder twijfel de meest bekende bakker van Zuid-Oost Vlaanderen heeft Bart sinds jaar en dag zichzelf met KSV Sottegem verbonden als co-sponsor.

Het is dan ook een goede zaak dat Bart de kennis en autoriteit die hij met de uitbouw van zijn zaak heeft opgebouwd, ten dienste van KSV Sottegem stelt. De club is er hem alvast meer dan dankbaar voor en misschien kunnen we met Bart wel opnieuw een record breken.
   
 
DIRK TAVERNIER
Eén van de bezielers van de Egmont Army, is deze bankier gekend en geprezen om zijn rust
en begripsvermogen. Het mocht dan ook geen verwondering wekken dat de onafhankelijke
supportersfederatie Dirk afvaardigt als vertegenwoordiger van de supporters binnen de beheerraad. Nu Dirk zijn bankervaring tevens ten dienste stelt van de club en als penningmeester van de beheerraad zal fungeren, twijfelt niemand eraan dat zotte sprongen en onrealistisch beleid definitief tot het verleden behoren. Het maakt van het nieuwe KSV Sottegem ook een unicum in de Belgische voetbalwereld waarbij de supporters dus onrechtstreeks het financieel beheer in handen krijgen.
   
 
DIDIER VANDENEEDE
Als ex-speler van gerenommeerde clubs als Eendracht Aalst en FC Boom, is Didier de geknipte
persoon om wat extra voetbalverstand aan de club toe te voegen. Als zaakvoerder van het bekende
couturierhuis Pierre Yves, heeft Didier tevens bewezen dat hij ook op "managerial" vlak zijn
mannetje staat. Er kan immers geen trouwfeest in Oost-Vlaanderen of het Pajottenland plaatsvinden,
zonder dat er zich een jurk van Pierre Yves in de zaal bevind.
De club is Didier dan ook dankbaar dat hij zijn diensten aan de club toezegt.
   Appelterre
KSVS - E. Appelterre
Zo. 13 februari 2011:: 15u
Jules Matthijsstadion
Kastanjelaan 85, Zottegem
 
Agenda // Uitnodiging
Voorstelling nieuwe clubstructuur
& infomoment vrijwilligers
Datum:: Vrijdag 4 maart om 20u
Plaats: KSV-Chalet (Stadion)
 
Charter Project 225
 
Supportersforum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hosting done by Hosting-Garage.com
© 2011 Project 225 - KSV Sottegem